Jeg er så heldig at jeg allerede har fått prøve et nytt broderkort fra Husqvarna Viking; "All Over Embroidery" (Collection #262) 
Sammen med broderiene fikk jeg også et godt tips om å bruke broderiene på en duk. (Tusen takk, Eva!)
Det ligger i navnet at dette er broderier som kan brukes over et helt stoff, for eksempel til å dekorere deler av en (eller en hel?) kjole. Det vil også være aldeles nydelig til vesker av alle slag og størrelser.
Jeg ønsket meg altså ny duk til spisebordet og valgte farger på trådene med tanke på et servise jeg ofte dekker med. Duken er ikke helt ferdig ennå, har ikke faldet den inn etc. Så bordet kommer jeg tilbake til....
Broderiene er i utgangspunktet tilpasset Mega Endless (Husqvarna Viking) eller Grand Endless (Pfaff)  Hoop. Men siden jeg skulle brodere midt inne på en relativt stor duk og i tillegg skulle ha to broderier i bredden, valgte jeg å redigere motivet en del og fikk to mønsterrapporter inn i samme ramme (260x200mm).
Under ser du broderiet lastet inn i 5D Embroidery Extra. Som du ser, er det litt for høyt for ramma (i horisontal stilling). Jeg gikk derfor inn i Editor og gjorde det bittelitt mindre.
 Jeg pleier bare å prøve meg fram til høyden kryper litt under rammas høyde, her 200 mm. 
 
Dette lett forminskede broderiet kjørte jeg så inn i funksjonen "Endless" og fikk automatisk to motiver ved siden av hverandre i ramma, med markeringssting i hjørnene som jeg kan bruke til plassering når jeg skal flytte broderramma. 
Dette er broderiet jeg har brukt langs hele duken. 
Borden på sidene, har jeg bare sydd. Det er en av de mange delikate 9mm sømmene på Pfaff Creative Sensation, sydd i Gutermann Sulky metalltråd. Jeg brukte en Top Stitch nål #80 og durte i vei. Her valgte jeg forøvrig en transparent applikasjonsfot. Det gjør jeg gjerne til denne typen oppgaver fordi den gir meg så god oversikt over hva som skjer under trykkfoten.