For 3-4 uker siden skrev jeg om et "Automatisk stingsatt korsstingsbroderi.....". Broderiet er nå tatt i bruk. Flott til å være meg, for jeg har som kjent, en lei tendens til å brodere mer enn jeg klarer å få brukt i prosjekter. Får ikke hjelpe det. Tegnere og malere har sine skisseblokker. Så da må vel vi maskinbroderersker kunne få ha en bunke lapper, ikke sant?

Men nå har jeg altså fått sydd en relativt stor kurv som sikkert kan huse et hyggelig strikketøy! Brukte forøvrig massevis av små rester av sorte stoffer og supplerte restene med sort lin. Det kan i grunnen aldri bli helt feil.

La inn en smal tittekant i kontrastfarge på to sider rundt broderiet for at det ikke skulle bli for dystert. Brukte også litt tråd i samme farge.


Her er forøvrig alt gjort på tradisjonelt vis, så det er bare broderiet som stammer fra broderrammen denne gangen. Stripene av sorte stoffer sydde jeg sammen tvers gjennom vatten, dermed slapp jeg quilting. Men broderiet måtte jeg frihåndsquilte litt, siden det er ganske stort.