Tenkte bare jeg ville fortelle at i november er det igjen tid for i SÖMNADS- & INSPIRATIONSHELG I JÖNKÖPING. Dette er et arrangement med utrolig mange flotte kurs, skulle gjerne gått på flere av dem selv. Linken øverst til høyre tar deg rett til kurskatalogen!

Jeg er invitert som kursleder, dermed blir det ingen kursdeltakelse på meg. Men jeg vil gjerne se kjente dere nede! Kursene jeg selv holder er å finne i kurskatalogen, men noen kommentarer følger her.

Denne løperen er det sikkert flere som kjenner igjen. På KURS 218 (3 1/2 time) får deltakerne lære hvordan blokka (se øverste bilde) broderes og hva som skal til for å få et godt resultat. Broderiet deles ut.

KURS 322 (3 1/2 time) skal den samme blokka stingsettes. Stingsettingen vil foregå i 5D Design Creator. (Hvis du er tidlig ute med å kikke på kursplanen, vil det stå 5D QuiltDesign Creator. Det vil bli rettet.)

KURS 432 (3 1/2 time) stingsetter vi monogrammer. Bildet av de to putene du ser over, viser et eksempel på monogrammer som raskt kan lages i 5D Cross Stitcher. Her lærer du hvordan du kan stingsette både små og store sådanne.

Disse putene viste jeg forøvrig også i et blogginnlegg i 2011. Innlegget ligger på tredjeplass med hensyn til popularitet, så det aner meg at mange liker korsstingsmonogrammer.

Så vidt jeg vet er det i skrivende stund plasser igjen på de fleste av kursene. Så sjekk almanakken, ring ei syvenninne eller to og heng deg på!