Som de fleste andre i Norge, har jeg sett og hørt på nyheter kontinuerlig i to uendelig lange dager. Vi er blant de heldige, har ikke blitt rammet. Men dette gjør inntrykk på alle som en, det er meningsløst. Det at vi har to tenåringer i huset, gjør avgjort også noe med meg.

I forrige innlegg (som forøvrig var bortimot klart før alt dette grusomme skjedde), kommenterte jeg været og det at vi quiltere alltid har noe å gjøre på en regnværsdag. Nå har jeg virkelig hatt glede av å ha en hobby. I sånne situasjoner må jeg bare gjøre noe, jeg blir enda mer lei meg av å sitte med hendene i fanget.

Så mens tankene har flydd og nyhetene er blitt presentert en for en, har jeg sydd! Og sydd! Behovet for å følge med på nyhetene til en hver tid er allikevel sterkt. Men jeg er så heldig at jeg har en liten tv på syrommet, den har holdt meg oppdatert.
1952_44dcb6283a0ea

Jeg har fullført et nytt prosjekt i løpet av helgen – en løper. Nr. 2 er godt i gang. Løperen inneholder mer broderi enn en kanskje skulle tro, jeg har prøvd meg på noe nytt. Den ble igangsatt for en drøy uke siden og jeg har ganske mange bilder liggende. Så jeg skal skrive litt mer om hva jeg har gjort seinere. Men akkurat nå hadde jeg bare lyst til å legge ut et par bilder av en løper med farger som i alle fall jeg blir roligere av.

 

SONY DSC

 

SONY DSC