Jeg har hatt det alle tiders på kurs hele helgen, denne gangen som deltaker! I mer enn trivelige omgivelser på Tønsberg Vandrerhjem arrangerte Tønsberg Quiltelag kurs med Patricia Iden - "Stitchery på maskin".
For en som ikke er spesielt besatt (dessverre!) av å stitche for hånd (enda jeg synes det er aldeles nydelig når det er ferdig!), var dette en teknikk jeg gledet med til å få lære! Og selv om maskinene var ulike i både merke og modell, ble det tryllet fram flotte stitcheries til juleløpere. Det at hver enkelt måtte finne fram på sin maskin, gjorde det ekstra spennende, synes nå jeg! Vi hentet ideer av hverandre.

Her gjaldt det å leke med sting, tråd, trådspenning og andre innstillinger på maskinen. De som kjenner meg godt, vet at det ikke er helt ukjent for meg. Men å ta i bruk en masse dekorsting og faktisk få det til å se ut som det er stitchet for hånd, det er rein magi!Jeg håpet - og vet nå at det er sant - at mye av denne nye kunnskapen kan overføres til stingsetting også. Og jeg vet at 6D Design Creator har nye finesser som kommer til å bli kanon når en skal stingsette nettopp stitchery. Så her er det mye å glede seg til, gitt.

Patricia var en fantastisk inspirerende lærer som hadde masse både å gi og lære bort!

Tusen takk for en flott helg
- til Patricia og alle dere andre!