Designer Diamond deLuxe - New Update

Hvis ikke du er mye mer våken enn meg, så kan det hende at du burde kjøre en nye oppdatering på din Designer Diamond deLuxe igjen! Det ble nemlig lagt ut en ny midt i den verste julestria, 21. desember 2011, versjon 4470-6275. Vil du ha linken rett til siden, så er den her: http://www.husqvarnaviking.com/global/6953_25913.htm:

Har du lagt inn programmet for maskinkommunikasjon som fulgte med maskinen din (5D Machine Communication), så pleier dette å gå greit. Du laster ned oppdateringen, dobbeltklikker på fila etter nedlasting og følger instruksjonene som dukker opp (på engelsk….). 
Men BRUK KABEL! Oppdateringen er så stor at usb-stick ikke vil fungere.

image

Denne gangen er det ikke de helt store forandringene som legges inn. Men fordelen med at maskinene kan oppdateres, er ikke bare at vi skal få nye sting og funksjoner. Vi får også utbedret den programvaren som allerede befinner seg i maskinen sånn at den yter enda bedre. Ofte er dette små skavanker som de fleste ikke har rukket å oppdage. Men alle vil vel ha en maskin med optimal “hjerne”, ikke sant?
(Den som bare kunne oppdatere en annen hjerne via kabel også……….)
image

Forresten: Bildet på toppen har ikke noe med den nye oppdateringen å gjøre, i tilfelle du lurte. Jeg har bare lekt meg med Encore i 5D enda en gang. Det slo meg at den diamanten som ligger som broderi i Designer Diamond (deLuxe) kan bli et nydelig quiltemotiv når en setter 6 sammen i ring. Og merk: DET KAN GJØRES MINST LIKE LETTVINT OG FORT DIREKTE I MASKINEN. Som regel skal jo broderiet sys ut og ikke bare pynte en blogg.

Så nå er det bare å skride til verket: Oppdater og prøv deg på 6 diamanter – eller noe annet fint og flott!