Da jeg holdt på med teppet jeg fantasiløst nok kaller "Rødt og hvitt teppe" (selv om jeg i sin tid døpte det noe annet), måtte jeg lage noen prøver før jeg var helt i gang. Disse blokkene dukket opp igjen da jeg holdt på med en ryddesjau. De er både sydd og quiltet i broderramma. Jeg la dem ut på gulvet og så at de absolutt burde kunne bli en løper.
Broderiene i snøballblokkene var opprinnelig quiltemotiver. Jeg la på både fyllmønster og motivsømmer, dermed ble uttrykket annerledes. Da jeg holdt på med dette, hadde jeg ikke fått 5D Stitch Editor Plus der en kan endre stingtype på hele objekter. Så det tok litt lengre tid enn det ville ha gjort nå......
Jeg sydde blokkene sammen med en standard "Quilt as You Go" metode og supplerte med en relativt bred ramme. I denne ramma ville jeg quiltebrodere med den største endeløse ramma (Husqvarna Vikings Mega Endless eller Pfaffs Grand Endless).
Det går greit å plassere seg riktig med denne ramma! Enkel oppmerking, og så er det bare å sette i gang. Jeg markerer kun senter i motivene mine. Så lenge jeg skal quiltebrodere enkeltmotiver som ikke henger helt sammen, holder det i lange baner. En ørliten vridning av et motiv eller to vil ingen kunne se uansett. 
Her er jeg i gang på min Pfaff Creative Sensation.
Quiltemotivene jeg brukte til borden har jeg mer eller mindre snekret selv, med utgangpunkt i en liten bit fra et originalt quiltemotiv. Jeg klarte ikke å finne noe som passet helt akkurat der og da. Etter at den lille biten var klippet ut, trakk jeg fra og la til, og multipliserte litt i tillegg.....
Det lengste motivet er brukt på sidene mens tre stk av det brede er plassert pent på  rad på endene.