Blokkproduksjon i brodermaskin
Blokkene til løperen over er i sin helhet “sydd” i broderrammen. Deretter syr jeg blokkene sammen med en teknikk som jeg mener det er riktig å kalle en avart av “Quilt As You Go”. 
I helgen hadde jeg kurs hos Quiltefryd  med denne typen brodering/quilting/søm, “Blokkproduksjon i brodermaskin”. Jeg har fått lov av deltakerne til å vise fram bilder av alle de fine påbegynte løperne de sydde. Det ble så mange fine – og forskjellige – varianter! Dessverre ble flere av bildene veldig uskarpe, så jeg har ikke fått med alles produkter. Men et utvalg kommer her: Marion
Marion har her en blokk ferdig og en til godt i gang i brodermaskinen sin.
Unnis blokk
Dette er Unnis blokk når den var ferdig. Nydelige japanske stoffer som visstnok var kjøpt i Danmark. Internasjonal løper, med andre ord.
Ruth Wenche
Ruth-Wenche er her veldig godt i gang med sammensying av løperen.
Tone
Og her er Tone i gang med montering av sin løper.
Tone og Lise hadde tatt veien helt fra Eidsvoll!
De overnattet på Tønsberg Vandrerhjem, noe de ikke angret et sekund på. Der ble de tatt godt i mot. Og det til tross for at damene hadde med seg et helt syrom. Lørdag kveld kunne andre gjester beskue Tone og Lise i gang med sine brodermaskiner, samt medbrakt strykejern – i dagsligstua på vandrerhjemmet! Jeg har fått noen bilder av Lise som “bevis”:
Lise produserer blokker.
Lise drev virkelig med “blokkproduksjon” der oppe. Og “produksjonslokalet” er altså Tønsberg Vandrerhjem. Det ser virkelig koselig ut!
Tone tar en ekstra arbeidsøkt på vandrerhjemmet før kursdag 2.
De fortalte at Tone hadde litt igjen av den ene blokka da de for syns skyld måtte ta kvelden. Så den biffen ble fikset etter frokost, deretter bar det rett til Quiltefryd på kursdag nr. 2.
Tre galde damer ved symaskinene.
Her ser vi Trine (venstre), Elisabeth (bak) og Nina (høyre) som camperte sammen ved det ene bordet. Dessverre ble bildene fra den kroken ikke så gode. Kan det være noe med fotografen, tro?