HjerteHer vil du hovedsaklig finne ideer til hvordan en kan bruke broderprogrammer og maskinbroderi  i sømprosjekter av ulike slag. Jeg håper sidene kan gi deg som har brodermaskin lyst til å sy og brodere enda litt mer. Eller at du som ikke har brodermaskin kanskje får lyst til å begynne med det. I tillegg blir det en del skriverier om søm tilpasset en mer tradisjonell – og gjerne enkel -  symaskin.

Siden du sitter og leser dette, regner jeg med at du er glad i søm – i en eller flere former. Da er vi i samme båt. Håndarbeid må til for å gjøre tilværelsen komplett! Mine sømlige aktiviteter er mange, men jeg syr absolutt mest som kan gå under kategorien quilting. Og det er så mangt. Vesker, etuier, tepper, løpere, puter….
Blomsterbord1

Jeg har allerede tilhørt gruppen “maskinbroderersker” i 11-12 år. Og siden jeg i tillegg er veldig glad i alle “duppeditter” og ting med knapper, har jeg trykt meg fram til det jeg kan – bokstavelig talt.

Nå er jeg så heldig at jeg skal få være med på å dele inspirasjon og informasjon om Husqvarna Vikings og Pfaffs topprodukter via denne bloggen, noe jeg gleder meg til! Jeg håper at mine små tips og ideer kan motivere deg til å trykke deg fram til ny kunnskap på eget utstyr. Jo mer en prøver, jo mer moro blir det!