11954227721551116119thread_rolls_francis_jac_01.svg.hi

Da er det mulig å overføre tabellene du har lagd. Men det er lurt å gjøre det før du begynner å lagre nye fargetabeller i 6D.

Du kan bruke en funksjon som ligger i 6D Configure, “Restore MySettings”. Denne funksjonen vil ta med seg MyMotifs og MyFills (hvis du lagret motiver og fyllmønstre permanent i 5D) i tillegg til trådtabeller. Det er jo vel og bra. Men vær klar over at den normalt kommer til å skifte ut 6D tabeller med de du henter fra 5D. Derfor bør du altså foreta importeringen før du har lagt ned en hel masse tilsvarende arbeid i 6D Premier.

Hvis du ikke allerede har tatt backup av egne innstillinger i 5D, så må du starte med det. Du må med andre ord åpne 5D Configure og klikke på “Backup MySettings” der.

To transfer threads from 5D to 6D start with a backup of settings in 5D Configure.

Lukk 5D Configure.
Det skal nå ligge ei pakka fil klar for deg, du finner den antagelig her:

The result is a zipped file in 5D's SystemBackup folder.

Åpne 6D Configure og velg “Restore MySettings” der.

Use this file to import the same tables to 6D Premier (threads, motifs and fills).

Du blir bedt om å finne fram til ei fil det kan importeres fra. Velg den pakkede fila fra 5D Configure (se forrige bilde). Du må så bekrefte at du faktisk vil reinstallere tidligere innstillinger:

Be aware that the old tables are replaced with the new ones.

Så snart du har bekreftet, vil din(e) “MyThreads” tabell(er) tilsvare det du tidligere har sett i 5D versjonen. Og som sagt, hadde du lagret egne motiver, vil de også følge med.