Private photo, digitized in 6D PhotoStitch.
Jeg har vært i hagen og tatt bilder!
Hvis du har 6D Premier, så bør du prøve 6D PhotoStitch! Og hvis du har jobbet med tilsvarende ting i 5D-utgaven, så vil du bli overrasket over hvor mye som har skjedd.
Bildet over er klippet rett ut fra 6D Premier etter at jeg kjørte gjennom et privat bilde. Som du sikkert skjønner, gir bildet du får i programmet nå en svært god pekepinn om hva du vil komme til å få ut på stoff!
PhotoStitch finnes både som Wizard i 6D Embroidery Extra og som egen modul. Wizard’en er en kjapp og grei måte å komme i mål på – og er dessuten tilgjengelig for dem som har kjøpt 6D Embroidery Extra (altså ikke fullversjonen).
6D PhotoStitch inneholder imidlertid flere muligheter. Blant annet finner du der avanserte og tilpassede muligheter for redigering av bildet, noe som ofte er nødvendig for å få et optimalt resultat. Broderiet blir ofte best hvis bildet er redigert til det litt ekstreme med hensyn til farger o.l. Noen ganger er det også lurt å male litt enkelte steder for å få fram de detaljene en ønsker.
Men i dette tilfellet har jeg ikke anstrengt meg særlig mye! Bare se her hvor enkelt jeg gjorde det! Jeg er virkelig god til å trykke “Neste”. Smilefjes
image
image
image
image
image
image
image
Før neste bilde fikk jeg en advarsel om at mine valg kom til å gi veldig mange sting.
Men jeg har ikke sydd et eneste ett av dem foreløpig, så det gikk greit. Smilefjes 
Spøk til side, når du jobber med broderier av denne typen, må du belage deg på mange fargeskift og bøtter av sting.
Det er det som gjør resultatet så bra.
image
image
image
image
image
image
Og så var vi nesten i mål.
image
Men for å kunne sy det ut, må du eksportere broderiet Export …..
image
Teksten du ser i det første bildet er lagt på i 6D Embroidery Extra. O’en er erstattet med ei sol som finnes under SuperDesigns.
For å kunne erstatte én bokstav i et ord, valgte jeg “Individual” da jeg la inn ordet “God”.
På den måten kan alle bokstavene behandles separat. Jeg flyttet G og d dit jeg ville og slettet o’en.
image