To our suitcases.

Har sydd nye koffertlapper! De er hentet fra et broderkort fra Husqvarna Viking, “Traveller”, kort nr. 275.

Du syr hele broderiet i to rammesettinger, design #11 og #12. I første runde (#11) syr du selve motivet og legger på et bakstykke etter at flyet er brodert. Det blir bakgrunnen for adresselappen. I andre runde (#12) legger du på plastlomma, syr knapphull for bånd eller snor og syr det hele sammen med satinsømmen i kanten.

I andre runde brukte jeg vannløselig stabilisering. Etter at jeg hadde tatt det ut av ramma, brukte jeg skjærekniven for å få vekk mest mulig av stabiliseringen rundt satinsømmen. Det lille som da var igjen, lot jeg “smelte” inn i stingene med en våt finger. Det forsterker sømmen rundt ytterligere siden stabilsieringsrestene stiver både tråd og stoff. (Og denne saken kommer jeg ikke til å vaske, da syr jeg heller en ny. Smilefjes )

Kortet inneholder flere lekre saker. Du finner mappe til pass og billett, maske for trette øyne og en mengde motiver som du kan bruke til pynt på de reiseeffektene du måtte få lyst til å sy.

This is the new embroidery card I used; Husqvarna Viking, “Traveller”, kort nr. 275

Flaskebroderiene du ser på oversikten er foreslått på et transparent etui til flytende greier du måtte ha med i håndbagasjen, en praktisk og morsom sak jeg har planer om å sy meg.

Nice little thing