Jeg har akkurat fått ny IPhone! Moro det, selvsagt, reint bortsett fra at det var altfor tidlig å bytte ut den gamle - siden den ikke var gammel i det hele tatt!
Men den nye mobilen måtte få nytt hus. Jeg tok fram nok en brodert prøve og sydde etuiet av den. Broderiet lagde jeg like før 5D QuiltDesign Creator skulle ut på markedet. Det ligger tilgjengelig i programmet. Det er imidlertid like godt gjemt som hjertet jeg nylig snakket om. (Faktisk ligger broderiene på akkurat samme sted.)

Hvis du skal lete, tror jeg du har nytte av å studere det som er rammet inn med gult i adressefeltet over. Det vil nok se noenlunde likt ut på din pc.

Og ja, dette er det andre motivet jeg har brukt på de to putene på Husqvarna Vikings utgave av emballasje. Men som for hjertet gjelder at jeg broderte det i et mye større format på puta. For å få broderiet til å fungere i de aller største rammene, er det stingsatt på en annen måte. Store broderier er alltid en utfordring. Når de dessuten skal inneholde flere lag vatt, er det en fordel å ha en plan. Men prøven jeg brukte til mobilhuset er det iallfall bare å gå i gang med. Det er nøyaktig det broderiet du fikk med programmet! Jeg hadde til og med brodert prøven med en og samme tråd!