Tatty Teddy pryder en skrivemappe. Broderiet er stingsatt i 5D Cross Stitcher.
Av prøveklut nr. 2 sydde jeg en liten skrivemappe, med plass til en spiralinnbundet bok. Jeg glemte hempe for lukking, det pleier jeg alltid å ha på sånne skrivemapper. Derfor satte jeg på to strikker til blyant i stedet for en. I verste fall kan jeg tre blyanten gjennom begge strikkene, så er mappa lukket. Men direkte pent er det ikke……...
Som du skjønner, jeg er ikke fornøyd med akkurat det.
1 1 1 1 1 1 1
Her er et bilde av mappa innvendig. Den er sydd etter prinsippet “Det enkleste er ofte det beste” – selv om jeg nok kunne tenkt meg det litt mindre enkelt. Jeg ville rett og slett bli fort ferdig. Det er deilig en gang i blant.
Jeg la imidlertid inn et silkebånd i sømmen, det er greit å ha som bokmerke. For å gi båndet litt tyngde, tredde jeg på noen metallringer. Hullet i ringene passet akkurat, sånn at ringene ikke sklir ut igjen. Ren flaks!
Skrivemappens innside
Ellers er nå Tatty Teddy en virkelig trivelig fyr! Han har jeg brodert både i korssting (flere motiver), i plattsøm og i 5D Sketch. I det siste tilfellet printet jeg ut et bilde av ham. Deretter framhevet jeg noen få detaljer ved hjelp av broderi. Det slår meg at det er lenge siden jeg lekte meg med den modulen……….
Tatty Teddy - en trivelig fyr!