Pfaff Creative Sensation - New Accessory Bag
Her ser du det ferdige resultatet. Jeg sydde rett og slett nok en mappe. Har en del av dem etter hvert. Men jeg synes det er moro å ha en som passer til maskinen og som kan huse en del av det utstyret som ikke får plass i utstyrsboksen.

Hvis du synes at du kjenner igjen designet, så er det nok riktig. Jeg har rett og slett klipt og limt fra “Sminkepung med åttebladsroser”. Det er mange som har sendt meg eller lagt ut bilder av ferdige sminkepunger nå og det er virkelig hyggelig. Sikkert derfor jeg ble inspirert til å bruke det en gang til selv også.
Mønster nr. 1 - Sminkepung med åttebladsroser
Åttebladrosene er fjernet og det åpne feltet er isteden fylt med quiltemønsteret fra den andre sminkepungen med hjerter som følger med i det samme mønsteret. Jeg har dessuten dratt ut designet i både lengde og bredde så det fylte ramma med mål 360mm x 200mm. Ved å sy mappa i to deler, fikk jeg da et etui på størrelse med en lav toalettmappe.
Shape Creator - "M" Appliqued with MiniDesigns
På baksiden brukte jeg også Shape Creator. Men her valgte jeg å applikere en sirkel, med satengsøm. Dette er så fort gjort i maskinen at det er “nesten latterlig”. Oppå denne sirkelen la jeg tekst.
Borden du ser rundt sirkelen igjen, er også laget i Shape Creator. Symaskinene er en søm på Pfaff Creative Sensation! Disse er så lagt i sirkel med Shape Creator. Den lille “blomsten” som bare er sydd fast med en knapp, satte jeg på helt til slutt – for å skjule en liten skavank under den som jeg selv presterte mens jeg holdt på…… Lurt med sånne små pyntegreier!
Blomsten hadde jeg faktisk liggende – i riktig farge! Den er brodert i to deler på vannløselig stabilisering og er hentet fra et broderkort; Pfaff #431, Creative Crochet.Shape Creator - Shape Applique, decorated with Text