Jeg følte meg faktisk litt smart her om dagen!
Det å legge sammen alle tre lag til en større quilt er ikke noe jeg gleder meg til. Jeg gruer meg litt for mye til å krabbe rundt på gulvet og lurer hver gang på om jeg kommer meg opp igjen.
Så datt det plutselig på meg at et billig tapetbord fra Biltema kunne være tingen!

Dette er en enkel quilt, så jeg tillot meg å bruke det relativt smale bordet og skyve quilten litt fram og tilbake under monteringen. Quilten har dessuten en lett vatt (polyester), så det gikk helt fint.

Quilten er en skikkelig UFO. Det er en topp jeg sydde for drøyt to år siden (!) da jeg hadde lyst til å prøve meg på kvadrater sydd sammen på overlock. Jeg skrev om det på bloggen;


Nå har jeg lyst til å prøve en spesiell type quilting i broderramma, mer om det seinere, så da var det på tide å ta fram den gamle toppen!

Jeg hadde et for stort bakstykke, det følte jeg at dro over kanten. Så det var jeg kjapp med å klippe av.

Jeg kjøpte forøvrig to bord. Tenkte at det må kunne gå an å sette dem inntil hverandre og teipe dem sammen med malertape. På den måten får jeg et bord som er 258cm x 125 cm! Men i så tilfelle må jeg rigge meg til i stua. Det har jeg ikke prøvd ennå.

Bordene er til å brette sammen igjen, så de blir flate og krever ikke all verden av lagringsplass. Og de koster ikke skjorta heller. Så dette synes jeg var en "billig og bra" løsning for sånne som meg!