Veldig moro og veldig travelt er en god beskrivelse for turen ned til Sarpsborg. Massevis av hyggelige mennesker både på kurset mitt og på stand - og det kan jo ikke bli annet enn trivelig.

Dresden Plate ble ferdig med et nødskrik, så det ble med på tur. Jeg hadde i utgangspunktet gitt opp da 3-4 uker ble spist opp av influensa med påfølgende lungebetennelse.

Men den som gir seg har som kjent, tapt. Så teppet lå under et av flaggskipene på stand, Pfaff Creative Sensation. (Jeg glemte å ta bilde i all ståheien! Men jeg tror jeg får noen bilder etter hvert, hvis jeg er snill jente.)

Morsomt var det også at jeg har brukt et par Jelly Rolls med Moda stoffer designet av Joanna Figueroa! Hun var jo den største attraksjonen og holdt både foredrag og kurs. Jeg koblet det ikke før hun selv kom og fortalte meg at det var "my fabrics". Etter at rullene var i hus, var jeg nok selv mest opptatt av hvor pene de er og, ikke minst, av fargene. Jeg er sikkert litt for lite opptatt av designere og navn på kolleksjoner..... Men hun var bare begeistret for at jeg hadde brukt dem, hun, og tok flere bilder av teppet. Skikkelig hyggelig for meg!

På bildet over burde det være mulig å se de quiltemotivene jeg har skrevet om flere ganger, de som er tilpasset i 5D QuiltDesign Creator. Det kan hende jeg skriver enda litt mer om det siden det er så artig å holde på med.........