Hei, hei!

Jeg har dessverre ikke kommet i gang med noe særlig enda. Denne gangen fikk jeg full pott, for etter influensaviruset kom bakteriene og serverte meg en type lungebetennelse. Antibiotikakuren er godt i gang, så nå må jeg ha lov til å tro at alt går bare en vei, oppover. Men det er altså årsaken til at det er veldig stille på bloggen min om dagen.......

Jeg har igjen hatt stor glede av Ipad'en min, siden skriblerier da kan gjøres hvor som helst og når som helst. Dermed kommer det iallfall et lite livstegn her.

Tusen takk til alle dere som skulle ha vært på kurs med meg forrige helgen! Dere er like sporty som jeg trodde. Mona har fortalt meg at de aller fleste av dere allerede er klare den første helgen i april og at de siste prøver å få det til. GLEDER MEG TIL DET!

Noe av det siste jeg gjorde før jeg måtte kaste inn håndkleet, var å prøve meg på motivsømmen jeg skrev om i forrige innlegg. Og Pfaff'en greide det, den!

Det til tross for at selve motivet var en stor utfordring for maskinen med tanke på hvordan den må jobbe med det. (Sømmen blir veldig tett og maskinen må stadig gjøre LANGE sprang bakover, noe en symaskin nok opplever som ganske naturstridig.) For å si det sånn, jeg tror ikke denne sømmen er å finne innebygd i så mange maskiner, ikke i den størrelsen jeg trengte iallfall.

Men Sensation tusla og gikk, den, snelle for snelle! Denne sømmen brukte jeg på ramma rundt en stor quilt, anslagsvis drøyt 7m med tett dekorsøm! Brukte Gütermanns Cotton 50, og denne fargen finnes bare i 100m snelle. Tror det gikk med nesten fire sneller før jeg var rundt..... Høyrebeinet mitt var sjeleglad for at jeg valgte å bruke Start/Stop-knappen på maskinen........

Jeg brukte forresten en åpen applikasjonsfot med IDT til jobben.