Å OPPGRADERE ELLER IKKE OPPGRADERE, DET ER SPØRSMÅLET!

Motiv lagd i 5D QuiltDesign Creator, ved hjelp av MiniPics og Multiply.
Flere som har 4D QuiltDesign Creator fra før, har spurt meg om det er mulig å oppgradere til 5D-versjonen. Svaret er.....tja.

Spørsmålet dukket opp fordi vi er mange som “surfer”, om ikke i vann så på nett. Og der dukket det raskt opp en mulighet for oppgradering – via nettet.

Når så programmet kom til Norden, ble det helt klart at denne mulige oppgraderingen aldri vil bli noe annet enn en nettvariant. Det vil med andre ord aldri bli mulig å kjøpe en oppgradering over disk.

I stedet valgte man å senke prisen på “full pakke”.
5D QuiltDesign Creator koster nemlig en god del mindre enn 4D QuiltDesign Creator noensinne har gjort! (Sånt er vi ikke vant til!)

Jeg vil nødig gi råd, men kanskje er det nettopp det jeg gjør. Her er i alle fall de rene skjære fakta:

Kjøper du oppgradering over nett ($199), må du være villig til å ta en sjanse. Da har du nemlig ingen butikk eller andre å gå til dersom du får problemer med installering eller, ikke minst, aktivering.
Kjøper du en ny pakning i butikk, vil du få den samme servicen på det kjøpet som butikken ellers yter. Butikken har dessuten da mulighet for å søke hjelp hos leverandør dersom problemet ikke lar seg løse umiddelbart.
Oppgraderer du - og får det til, så er forskjellen på de to utgavene to, så vidt jeg forstår:
Full pakke inneholder manualer i papirutgave!
Full pakke inneholder ny dongle. Dermed sitter du i prinsippet med to lisenser dersom i den grad det er interessant.
Som sagt, jeg vil ikke råde noen til verken det ene eller andre her, den avgjørelsen må hver enkelt ta. Hva jeg ville gjort, ligger kanskje å lese mellom linjene, men det er heller ikke interessant.
Det jeg vil si – nok en gang – at dette programmet er gull verdt for en quilter. Utrolig moro å bruke!