Hei igjen!

Jeg vet at flere har lurt på hvor det har blitt av meg. Noen har spurt også, om ikke etter meg, så etter nye innlegg. Nå må jeg dessverre fortelle at jeg har bestemt meg for å «parkere» bloggen. Ting skjer, både det vi velger selv og er herre over - og ting vi ikke kan gjøre noe med. Sånn har det vært for meg i høst også, så jeg har måttet ta en del valg. Et av dem er at etter nyttår kommer jeg til å jobbe med andre ting.

Jeg bruker uttrykket «parkere» bloggen fordi den blir liggende, iallfall inntil videre. De som måtte ha glede av noe jeg tidligere har skrevet, kan dermed fortsatt finne det.
Skulle noen ønske å søke seg tilbake til tidligere innlegg, noe jeg vet er veldig tidkrevende i Blogger, anbefaler jeg å bruke min Pinterest-side. Der har jeg lagd ei tavle med bare henvisninger til prosjekter fra egen blogg.

På samme sted vil jeg legge ut bilder av nye prosjekter jeg syns det er verdt å vise fram. 

Dette er adressen direkte til riktig tavle:


Hvis du finner et bilde av det du leter etter der, klikker du på bildet og du går rett til blogginnlegget det er hentet fra.

*****************************
Jeg vil gjerne prøve å holde meg noenlunde ajour både med programvare og brodermaskiner, men da bare i den grad at jeg kan bidra med litt hjelp nå og da. Privat blogg blir nok dessverre ikke aktuelt, iallfall ikke så langt planene rekker til nå.

Så jeg benytter anledningen til å takke alle dere som har fulgt meg, både fast og sporadisk, gjennom de 3 ½ årene jeg har skrevet. Jeg ønsker dere alle