Som alle andre, syns jeg tida flyr mot jul. Besøk i Jønkjøping var i aller høyeste grad trivelig. Du verden så mange blide og fornøyde svensker jeg møtte. Og så mye inspirasjon det var å hente på ett sted! Jeg tror det vil bli lagt ut både bilder og film fra arrangementet etter hvert, på de svenske hjemmesidene til Husqvarna Viking og Pfaff. Ser jeg det, skal jeg si fra. Tror mange kan la seg friste til å ta turen neste år da!

Jeg merker at jeg har vært sjeldnere innom bloggen i det siste også.
Holder på med forberedelser av flere ting på en gang. Første uka i desember skal jeg vise fram 6D Premier både på Quiltekroken i Bergen og på Quiltefryd i Tønsberg. Jeg gleder meg! For jeg tror veldig mange blir begeistret.
Neste helg er jeg å finne på JuleExpo! Hvem vet, kanskje noen fristes av 6D Premier da også? Jeg tar det nok med til stand........

En del av mine forberedelser til  messer er rett og slett å lete fram fine broderier som kan rusle og gå på utstilte maskiner. Og her kommer vi til noe nytt jeg virkelig syns er verdt å vise fram:


Skjermbildet over er fra Window Utforskers egen mappevisning!
Med 6D Premier kan vi med andre ord se på - og lette etter - broderier direkte i Windows!

Det har kommet en helt ny modul som kalles "Explorer PlugIn". Når denne modulen installeres sammen med resten av 6D Premier, blir broderifiler av en rekke formater gjenkjent allerede før du går inn i selve broderprogrammet.

Trenger du flere detaljer kan du få det også:


Siden alt dette hentes direkte i Windows, er opplysninger lett tilgjengelige. 
Modulen tar over for 5D Organizer som nå har gått ut. 
(Alle som kjøper oppgradering vil imidlertid kunne bruke både 5D og 6D. Men jeg tror egentlig ikke behovet for å bruke forrige versjon blir særlig stort.)

Ha en riktig god helg så lenge!