Veska jeg sydde tidligere fikk følge av en sminkepung. Utgangspunktet var det samme som jeg nesten alltid bruker, en av modellene i "Sminkepung med åttebladsroser". Men denne gangen kuttet jeg ut et av sidestykkene og fylte resten av flaten med et spesielt tilpasset design.(Trapunto) hjertet som jeg brukte på lomma på veska, er for stort til en sminkepung. Jeg synes heller ikke det blir noe greie på forminske det særlig mye, da blir definitivt hele trapuntoeffekten borte. Så jeg valgte derfor å fjerne den ytterste raden ned "feathers".

En kan gjøre sånne grep flere steder i programvaren. men det er absolutt greiest å gjøre det i 5D Stitch Editor Plus. Der har jeg full kontroll over alt fra fargeblokker, festesting, hoppesting, stingtyper og tidligere definerte objekter (blokker av sting).

Først fjernet jeg det grøvste. Så zoomet jeg kraftig inn og fikk fjernet de siste stingene. Jeg gjorde også noen små endringer i det innerste hjertet før jeg syntes det så ut omtrent som jeg ville.

Stipplingen rundt kunne jeg imidlertid ikke redigere til ønsket form. Det lar seg ikke gjøre. Så når det lille hjertet var klart, importerte jeg det til 5D Design Creator. Der la jeg stippling rundt det nye hjertet.

Etter at alle deler var samlet sammen sånn noen lunde i rette rekkefølge, og det nye hjertet var kopiert og speilvendt, var hele greia klar for å broderes ut.