Torsdag åpnet Quiltefryd i nye lokaler! Samtidig begynte jeg å jobbe litt der igjen, normalt en dag per uke. Men nå ved åpning har det blitt både mange ekstra timer og mye ekstra moro!
Maskinen på bildet er en helt ny brodermaskinmodell; Husqvarna Vikings Designer Topaz 50. Du finner den i butikken.

I går hadde vi besøk av Eva Hveding fra VSM (Husqvarna Viking og Pfaff). Eva hadde med seg ei flunkende ny ramme, "Metal Hoop", som lanseres for både Husvarna Viking og Pfaff sine brodermaskiner i disse dager.
Noen eksemplarer er bestilt til butikken, førstemann til mølla..... Denne ramma gleder jeg meg virkelig til å få mellom fingrene!

På bilder over seg du uttesting av "endeløs" brodering på bomullsbånd. Båndet ligger festet på stabilisering med lim og holdes i tillegg fast med en av fire magneter som følger med ramma (og flere kan kjøpes til).

Ramma er helt flat, og svært tynn. Jeg ser for meg at den må være super til quilting av tilpassede motiver. Bildet under viser et aldeles nydelig "quiltemotiv" fra maskinen (med litt ny og spennende vri!). Blomstene er brodert i metallramma. Det er ikke mulig å se noe spesielt, det er veien fram hit som er spennende - fordi den er så utrolig enkel.
Det må ses! Og jeg gleder meg til å kunne vise dette fram både i butikk, på blogg og på kurs.
Bruksområdene er langt flere enn de jeg har fortalt om. Jeg anbefaler deg å ta en titt på en Youtube film som er tilgjengelig nå: http://youtu.be/dBvLA8nZm1s

Forresten, husk at symaskinen trenger en oppdatering for å kunne ta i mot denne ramma! Du finner oppdatering og informasjon på hjemmesidene til Pfaff eller Husqvarna Viking.

God helg!