Har sydd ei ny veske. Lomma er dekorert med et trapuntobroderi. Mange av dere vil kjenne det igjen, fordi det er et av de broderiene jeg lagde til 5D QuiltDesign Creator kom. Med andre ord, broderiet er å finne blant gratis bropderiene som følger med det programmet.
Veska er quiltet med massevis av loddrette og vannrette linjer. Som et ledd i forbederelser til kurset "Presis Posisjonering", prøvde jeg ut litt forskjellige saker og ting. Dermed valgte jeg å stingsette alle disse parallelle sømmene. Jeg har altså quiltet dem i ramme.
Det er nok lettere å se alle disse linjene på baksiden av veska.
Apropos trapunto og 5D QuiltDesign Creator:
Jeg har nettoopp holdt kurs i Bergen der vi jobbet med stingsetting av ei lekker blokk som blant annet er dekorert med trapuntofelter. Jeg ser for meg at også den blokka ville være veldig fin foran på ei veske, for eksempel på ei lomme, som her.

Jeg skal etter planen holde tilsvarende kurs i Jønkjøping i november, der både stingsettingen og broderteknikken er satt opp. (Altså ikke 5D QuiltDesign Creator denne gangen, men det "vanlige" stingsettingsprogrammet.) Foreløpig har det vært labert med påmeldelser i Sverige, så der er det så avgjort ledig plass.

Har du lyst til å lese hele kursprogrammet, så finner du det her:
http://www.pfaff.com/se/images/content/Kursprogram_med_alla_kursledare_2013-08-12.pdf
(De kursene jeg nevner over har forøvrig nr. 218 og 322.)