Har sydd ei ny veske. Lomma er dekorert med et trapuntobroderi. Mange av dere vil kjenne det igjen, fordi det er et av de broderiene jeg lagde til 5D QuiltDesign Creator kom. Med andre ord, broderiet er Ă„ finne blant gratis bropderiene som fĂžlger med det programmet.
Veska er quiltet med massevis av loddrette og vannrette linjer. Som et ledd i forbederelser til kurset "Presis Posisjonering", prÞvde jeg ut litt forskjellige saker og ting. Dermed valgte jeg Ä stingsette alle disse parallelle sÞmmene. Jeg har altsÄ quiltet dem i ramme.
Det er nok lettere Ä se alle disse linjene pÄ baksiden av veska.
Apropos trapunto og 5D QuiltDesign Creator:
Jeg har nettoopp holdt kurs i Bergen der vi jobbet med stingsetting av ei lekker blokk som blant annet er dekorert med trapuntofelter. Jeg ser for meg at ogsÄ den blokka ville vÊre veldig fin foran pÄ ei veske, for eksempel pÄ ei lomme, som her.

Jeg skal etter planen holde tilsvarende kurs i JĂžnkjĂžping i november, der bĂ„de stingsettingen og broderteknikken er satt opp. (AltsĂ„ ikke 5D QuiltDesign Creator denne gangen, men det "vanlige" stingsettingsprogrammet.) ForelĂžpig har det vĂŠrt labert med pĂ„meldelser i Sverige, sĂ„ der er det sĂ„ avgjort ledig plass.

Har du lyst til Ä lese hele kursprogrammet, sÄ finner du det her:
http://www.pfaff.com/se/images/content/Kursprogram_med_alla_kursledare_2013-08-12.pdf
(De kursene jeg nevner over har forĂžvrig nr. 218 og 322.)